مواد لازم برای روکش :
خامه صبحانه: 250گرم شكلات قهوه اي تيره: 300گرم اسانس دلخواه: 2قطره
مواد لازم کاتوی :
آرد سفيد گندم: يک و 3/4 پيمانه پودر كاكائو: 1/2پيمانه جوش شيرين: يک و 1/4 قاشق چايخوري نمك: 1/8قاشق چايخوري كره: 180گرم شكر: 2/3پيمانه شكرقهوه اي: 2/3پيمانه تخم مرغ درشت: 2عدد وانيل مايع: 2قاشق چايخوري شير: يک و 1/2 پيمانه
طرز تهیه روکش گاناچ:
خامه را در شیرجوش کوچکی بریزید تا خوب داغ شود، شکلات را خرد کنید و داخل خامه بریزید و به هم بزنید تا شکلات در خامه ذوب شود. آن را از روی حرارت بردارید و اسانس را به آن بیفزایيد. اجازه دهید در دمای محیط خنک شود. بايد زمانی که آن را با انگشت لمس می کنید جای انگشت تان روی کرم بماند.
طرزتهیه
فر را در دماي 180درجه سانتيگراد روشن كنيد، كف يك قالب قلب يا مكعب يا گرد را كاغذ روغني بيندازيد و كف و اطراف قالب را چرب كنيد. آرد ، پودر كاكائو، جوش شيرين و نمك را در كاسه اي با هم مخلوط و الك كنيد. كره و شكرها را در كاسه اي بريزيد و با همزن هم بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود. تخم مرغ ها را دانه دانه بيفزاييد و هم بزنيد،سپس وانيل را بيفزاييد و كمي هم بزنيد. در آخر مخلوط آرد و شير را به تدريج اضافه كنيد و به آرامي هم بزنيد تا مايه يكدست شود. مايه را در قالب بريزيد و به مدت 25 الي 30 دقيقه بپزيد. پس از گذشت 5دقيقه كيك را از قالب خارج كنيد و به صفحه مشبك منتقل كنيد. بعد از سرد شدن روي آن گاناچ ماليده و با كاردك موج دار كنيد . با شكلات، صدف هاي زيبايي درست كنيد و روي آن قرار دهيد.
فوت آشپزي روکش گاناچ
شکلات باید در دمای محیط سرد شود تا رنگ تیره خود را حفظ کند و سپس شکلات را با قاشق چوبی هم بزنید تا غلیظ شود.